مادرم خیلی بیتفاوته. از هم دوریم ،کم زنگ میزنه و وقتی همو میبینیم خیلی تفاوتی نداره. الان باردارم و بیشتر نیاز توجه  میکنم . هر چند شوهرخوبی دارم ولی هر کس به جای خودش، خصوصا روابط مادر دختری. هر وقت هم میرم بهش انتقاد میکنم بخاطر رفتاراش و...چون اصلا اهل انتقاد نیست دعوا میکنیم. خودش هم ارشد روانشناسی داره. غرور بدی داره با اینکه میدونم این خصلتای پنجاه ساله از بین نمیره...من هنوز فرزند اولم و چهار تا دیگه بعد من هستن...من خودمم زود رنج هستم از کوچکترین چیزا دلخور میشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر، پیشاپیش تولد نوزادتون رو تبریک میگم. شما در آستانه ی ورود به فصل جدیدی از زندگیتون هستید که احساسهای جدیدی رو تجربه خواهید کرد و مهم ترین حس این دوره حس مادر شدن هست. از مسائل موجود در رابطه بین خودتون و مادرتون استفاده کنید تا تمرین خوبی باشه برای ارتباط آینده با فرزندتون، فرمودید در حال حاضر نیاز به حضور مادربرای شما بیشتر شده و در این خصوص به ایشون انتقاد کردید که نتیجه اش دعوا بوده. فراموش نکنید که اطرافیان ما به اندازه میزان آگاهی و توانایی شون در خصوص ما رفتار میکنند و این ما هستیم که میتونیم با ابراز نیازمون و با مطرح کردن خواسته مون به شکل غیر انتقادی ببینیم که آیا امکان تحقق اون خواسته در فرد مقابل وجود داره یا خیر؟ در خصوص این مساله ایا دقیقا از احساستون و اینکه دوست دارید مادر به شما محبت کلامی بکنند صحبت کرده اید؟ یا شما هم متقابلا غروری دارید که به شما میگوید خوب مادره دیگه وظیفه اشه به دخترش محبت کنه. اما فراموش نکنید که نیازهای ما زمانی براورده خواهند شد که درخواست و تلاش مستقیمی برای اون داشته باشیم، چنانچه آگاهی و توانایی مادر شما تا این حد هست شما کسی باشید که محبت رو در مادر بیدار میکنه، ازشون بخواهید با هم به گردش برید، به منزلتون بیان، یک غذایی که دوست دارید براتون بپزند چون هوس دستپختشون رو کردید، درخواست کنید بغلتون کنند یا امثال این کارها و اون وقت میبینید که دیوار ناتوانی محبت در مادرتون هم به آرامی ترک خواهد خورد. از طرفی فراموش نکنید که در دوره بارداری نوسانات خلقی زیادی رو تجربه خواهید کرد و باید سعی کنید گاهی صرفا بدون ایجاد نتیجه فقط نظاره گر احساسات و غلیان های درونی خود باشید. تمرینهای این دوره به شما کمک خواهد کرد به بعدها به فرزند خود یاد بدهید برای ابراز نیازها و خواسته های به حق و سالمش از شما درخواست مستقیم و دوستانه ای داشته باشد. موفق باشید