زودرنجی و گریه کردن کودک

سلام خسته نباشید

من یه پسر چهار ساله دارم خیلی گریه میکنه مثلا کافیه فقط بگیم اون کارو نکن یا مثلا یه جمله ساده شیطانی نکن بشین شروع به گریه شدید میکنه و اشک می ریزه اصلا نمیدونم چکار کنم آروم بشه با جدیت کامل گریه میکنه اگه میشه راهنمایی کنین ممنون میشم اینم بگم که همین یه پسر رو دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

با سلام
در خیلی از مواقع گریه کردن می‌تواند برای گرفتن توجه بیشتر از والدین باشد. یا به این دلیل که بچه در مقابل گریه بازخورد گرفته است و گریه را راهی جهت دست یافتن به خواسته‌هایش میداند. می بایست بررسی های بیشتری انجام شود تا اگر کودک مشکلی دارد این مشکل رفع گردد و یا شیوه های فرزندپروری اصلاح گردد.
موفق باشید