وسواس فکری و حسودی بیش ازحد وزودرنجی

سلام من خیلی حسودو زود رنجم بیش ازاندازه ۹۰ درصد موارد هم بدون دلیل هستش خودم خیلی عذاب میکشم و باعث میشه شوهرمم ازدستم عصبی بشه از کارهام

اصلانمیدونم چیکارکنم به کوچیکترین چیزی گیرمیدم و کلیک میکنم و دست برنمیدارم ینی منتظرم کسی چیزی بگه و چن روز روش فکرکنم و مغزم درگیرمیشه واقعا خسته شدم درسته دخترمهربون و خوش اخلاقی ام ولی نمیتونم باخودم کناربیام و به اطرافیانم عشق و محبت بورزم همش حسودی میکنم و بدم میاد تودلم ازشون ولی درظاهر دوسشون دارم... آدم هایی که بدون توقع محبت میکنن خیلی تعجب میکنم که فلانی چرااینطوره

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
رفتار شما میتواند ریشه در فرزندمروری شما و نوع نکاهی باشد که در کودکی با شما رفتار شده است
اینکه به رفتارتان اگاه هستید و سعی در تغییر دارید بسیار خوبست
سعی کتید اعتماد بنفستان را بالاببرید و خودتان را باور داشته باشید. نیت انید بر روی کاغذی داشته های خود را بنویسید .خواهید دید چیزهایی دارید که خیلی ها میتوانند به آن حسادت کنند به خودتان یادآوری کنید که نه موفقیت و نه شکست دیگران تاثیری روی زندگی من نمیگذارد و من زندگی خودم را دارم.چطور میتوانید این کار را بکنید؟ با تمرکز روی زندگی خودتان.

روی خودتان متمرکز شوید. کارهایی را انجام دهید که خودتان را خوشحال کند و نه دیگران را!  حسادت فقط باعث اتلاف وقت و انرژی شما میشود.شاید رفتن به کلاس نقاشی که همیشه آرزو داشتید باعث از بین رفتن حسادت تان شود چون در این صورت فقط به خودتان و نقاشی تان فکر میکنید. حسادت رابطه مستقیمی با بیکاری دارد هر وقت که احساس کردید حسادت میکنید لیست بلند کارهایی را که باید انجام دهید به خودتان یادآوری کنید. در واقع با انجام دادن کارهایی که دوست دارید توجه تان به خودتان برمیگردد.