رهایی از افکار منفی و زودرنجی

با سلام . آقایی 45 ساله هستم . متاهل و کارمندم . به لحاظ مالی مشکلی ندارم .در زندگی مشترکم مشکلی ندارم . اما کودکی نسبتا سختی داشتم . از کودکی تا الان بدون هیچ کمکی از طرف دیگران زندگی کردم و تنها دستگیر اطرافیانم بودم. مشکلم این است که از دوران نوجوانی بسیار زود رنج و عصبی شدم و مسائل کوچکی که دیگران اصلا به آن فکر نمیکنند برای من مهم است . متاسفانه بسیار زود عصبی میشوم و جواب تندی به طرف مقابل میدهم اما به سرعت پشیمان میشوم چون هرگز دوست ندارم کسی را برنجانم . متاسفانه حتی بیشتر از حد توانم به دیگران محبت میکنم و کارهای آنها را انجام میدهم اما اکثر اوقات با بی محبتی و بی تفاوتی اطراف روبه رو میشوم . دوسال پیش مادرم را از دست دادم و از آن به بعد این احساس در من قوی تر شده و دائما به مرگ فکر میکنم . با داشتن همسری بسیار مهربان و صبور و دو فرزند احساس خوشایندی ندارم . میخواهم از مشاوره شما برای حل این مشکلات بهره ببرم.

اطلاعات تکمیلی

سن 45 جنسیت مرد شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام امیدوارم که خوب باشید . توصیه می کنم حتما به صورت حضوری و یا حداقل تلفنی مشاوره بگیرید .ببینید ما انسانها در وجود خودمان یکنفره نیستیم بلکه انگار همزمان چند نفر در وجود ما حضور دارند . برای مثال اگر توجه کرده باشید ما خیلی وقتها با خودمان حرف می زنیم .ارتباط ما با دیگران در واقع نمودی از ارتباط قسمت‌های مختلف وجود خودمان است .به طور خلاصه حداقل سه قسمت در وجود همه ما هست .اول کودک وجودمان دوم والد وجودمان و سوم بزرگسال وجود ما ‌. سختیهایی که ما در دوران کودکی می کشیم باعث می شوند الگوهای رفتاری این قسمت‌های مختلف وجود ما بد شکل بگیرند .به احتمال خیلی زیاد با توجه به این مواردی که گفتید والد وجود شما ،شما را بسیار سرزنش می کند .بنابراین اولین قدم برای بهبود حالتان اینست که از این به بعد تمرین کنید که خودتان را سرزنش نکنید .در واقع هر زمان که شروع به سرزنش کردن خودتان کردید یک لحظه صبر کنید و با خودتان فکر کنید سرزنش کردن چه فایده ای دارد. بجز اینکه اوضاع را بدتر کند‌‌ سعی کنید خودتان برای خودتان یک پدر و مادر خوب و مهربان باشید نه یک پدر و مادر سرزنشگر .این قدم اول است .