بی توجهی و بی تفاوتی همسرم

سلام وقت بخیر

من 10 سالِ که بصورت سنتی و بدون هیچ علاقه ای و با اجبار پدرم ازدواج کردم بعد از ازدواج علاقه بهش پیدا کردم 1 پسر8 ساله و 1 دختر 6 ساله دارم. شوهرم بشدت بی احساس و سرد است و من احساسی و گرم شاید 3 هفته دستش به بدن من نخوره کنارم بخوابه دست به سینه و دور از من میخوابه رابطه هم خیلی کم و هروقت خودش بخواد هستش. هیچ وقت حامی و پشتیبان من نبوده چه توی جمع چه توی خلوت خودمون اصلا نمیشه باهاش درد و دل کرد چون آخرش دعواست. توی این 10 سال 4 باز خیانت عاطفی کرده یعنی در حد پیامک که منو به شدت داغون کرد الان اصلا بهش اطمینان ندارم دلیلشم میپرسم میگه هیچی همینجوری. الان هر روزمون قهره دیگه خسته شدم و بریدم میخوام درخواست طلاق بدم ولی دو دلم بخاطر بچه هام😓😓😓 بنظرتون چیکار کنم؟ صحبت کردن باهاش کاملا بیهوده است یا آخرش دعوا میشه یا فوقش یک هفته خوبه دوباره میشه همون. چیز زیادی ازش نمیخوام یکم توجه و علاقه و دوست داشتن

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام امیدوارم که خوب باشید در پاسخ به سوال شما به چند نکته لازم است اشاره کنم اول اینکه معمولاً انسان ها در بزرگسالی تغییر نمی کنند مگر اینکه خودشان بخواهند دوم اینکه تجربه ما با ارزش ترین چیزی است که ما در اختیار داریم و از هر مشاوری بهتر ما را راهنمایی میکند بنابراین هر اتفاقی که قبل از این در طی سالها  افتاده به احتمال زیاد بعد از این هم می افتد پس نباید خودمان را گول بزنیم نکته دیگر اینکه زندگی کردن به خاطر بچه ها کار درستی نیست به دلیل اینکه وقتی روابط زن و شوهر رابطه خوبی نباشد برای بچه ها نه تنها خوب نیست بلکه آنها آسیب می بینند به دلیل اینکه رابطه بد پدر مادر به فرزندان احساس عدم امنیت می دهد و در ضمن آنها در حال الگو برداری از روی روابط پدر مادر هستند و همین باعث می شود در آینده اشتباهات پدر و مادر را تکرار کنند فرزندان به پدر خوب و مادر خوب احتیاج دارند نه پدر و مادری که الزاماً با هم زندگی کنند در مجموع توصیه می کنم برای تصمیم‌گیری علاوه بر این که از تجربه گذشته یتان بهره می‌برید یک جلسه مشاوره هم بگیرید