یادگرفتن بی تفاوتی

چحوری برام مهم نباشه من خیلی حساسم

هرکی بهم بدی میکنه تاچندوقت خودمو سرزنش میکنم که چرا در حقم اینکارو کرد گریه میکنم خودخوری میکنم همه میگن ولش کن برات مهم نباشه ولی نمیتونم چون محبت زیاد میکنم نمیتونمم بی خیال باشم دستم نمک نداره یکی ازخواهرام از من بزرگتره خیلی محبتش کردم بابچه هاش که سنشون به من نزدیکه مدام منو اذیت میکنن حتی سلام به من نمیکنن بچه آخر خانواده ام هرکسی بطریقی دلمو میشکنه درصورتی من اصلا دلم نمیخواد دل کسی رو بشکنم خیلی حواسم به رفتارم هست مادرپدرم خیلی منودوست دارن این باعث حسادت بقیه شده که بهم صدمه بزنن کمکم کنید هرجا رفتم نصیحتم میکنن راهکار بی تفاوتی رو بهم یاد نمیدن چجوری آخه قوی باشم برام مهم نباشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
این سوألی که مطرح می کنی و میگی چرا در حق من اینکارو کرد؟ جواب این سوأل چه کمکی بهت می کنه؟ آیا این سوألها باعث شده اضطرابت بیاد پایین؟
بنظر میرسد شما فرد مضطربی هستید و آدم های مضطرب سبک رفتار قاطعانه ندارند یا منفعل هستند یعنی فقط احساسات دیگران براشون مهمه یا منفعل پرخاشگرند یعنی اول هیچی نمیگن بعد سر یه مسئله کوچیک منفجر میشن. مهمترین مهارتی که شما لازم است تمرین کنید مهارت جرأتمندی است میتونید احساستونو بیان کنید نیازهاتونو بگید و نیازهای دیگران هم بشنوید ولی قاطع عمل کنید. اما بیان احساس و هیجان شما باید چهار پله داشته باشد.
۱- بجای تو بگو من تا طرف مقابل احساس قضاوت یا محکوم شدن نداشته باشد.
۲- چه اثری؟ مثلا من احساس خوبی ندارم. من خیلی ناراحتم. باعث میشه غمگین بشم.
۳- توقع از تو؟ بصورت درخواست و نیاز! مثلا توقع داشتم بهم زنگ بزنی یا دوست داشتم بهم زنگ بزنی.
۴- پاداش توقع.