باعرض سلام وخسته نباشیدخدمت شما،پسرم۲۲ماهشه وتالان۲۰کلمه یادگرفته صحبت کنه،ولی همه حرفی متوجه میشه،ازنظرقد ووزن کاملا نرماله،حالاخواستم بدونم بایدپیگیرتکلمش بشم یاجای نگرانی نیست لطفانکات لازم روبهم بگید؟متشکرم
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام اگر درک کلامی داره دیر حرف زدنش مهم نیست سعی کنید وقتی صحیت میکنید حرکت لبهای شما رو و تلفظات رو ببینه میتونید جلوی اینه این کار وبکنید اگه با اشاره چیزی میخواد وانمود کنید متوجه نمیشید .اگر نمیتونست بگه شما بگید مثلا بگید بگو لیوان تا قبل از 3سالگی اگر تسلطی بر گفتار نداشت مشکلی نیسنت لکن باید درک گفتار داشته باشه موفق باشید