سلام خسته نباشیدخانمی هستم22ساله یکسال ونیم هست که زایمان کردم وصاحب یه دخترهستم ازموقعی که دخترم دنیااومداخلاق شوهرم کاملاتغیرکردوخیلی ازم فاصله گرفت طوری شده که دیگه حتی برای ده دقیقه هم پیشم نمیشینه روزجمعه تمام وقت بادوستاش هست وقتی هم ازسرکارمیادهمینکه غذاشوخوردبلافاصله میخوابه تابخوام یکم باهم حرف بزنیم میگه سرم دردمیکنه وفورامیخوابه ادم حساسی نیستم که مدام پیش بچهم باشم وبهش توجه نکنم اتفاقابرعکس ازوقتی ازم فاصله گرفته خیلی تلاش کردم که دوباره مثل سابق بشه ولی ظاهراوابستگیش به دوستاش خیلی شدیدشده طوری که اگه بهش زنگ بزنم وازش بخوابم یه روزرومرخصی بگیره تاباهم بریم بیرون بهم میگه مرخصی بهم نمیدن امابعدش میفهمم همون روزرومرخصی گرفته تابادوستاش برن گردش من تواین شهرغریب هستم هیچکس رواینجاندارم نه بهم اجازه بیرون رفتن تنها میده ونه خودش منوبیرون میبرهازموقعی که ازدواج کردم تابه امروزحتی یک بارهم باهم تنهابیرون نرفتیم هروقت هم که میگم دلم توخونه گرفته وازش میخوام ببرتم بیرون میگه باپدرومادرم برومن کاردارم اون نه تنهابه من بلکه به بچه اش هم هیچ توجهی نمیکنه اوایل رفتاراش بهتربوددرسته بیرون نمیبردمنوولی پیشم مینشست باهم حرف میزدیم ولی ازوقتی دخترم دنیااومدتا به امروزاصلاپیشم نمیادماحتی باهم نزدیکی هم نداریم شایدبگم ماهی یه بارخیلی سعی کردم برای حفظ این زندگی ولی نمیدونم چرااینطورشد اون اصلابه احساساتم توجه نمیکنه وقتی ازتنهایی وبیکسیم براش میگم وازش میخوام یکم پیشم باشه بدون توجه به حرفام میگیره میخوابه یازنگ میزنه به دوستش ومشغول حرف زدن میشه خیلی خسته شدم ازاین زندگی چندین باربه خودکشی فکرکردم امابخاطردخترم منصرف شدم همه بهم میگن چراطلاق نمیگیری ولی من نمیتونم چون توخونه پدریم هم دل خوشی نداشتم وازاول بچگی فقط ازارواذیت بودوبس دوست ندارم دوباره به اون جهنم برگردم درصورتی که اینجاهم برام کمترازجهنم نداره روزبه روزدارم افسرده ترمیشم طوری که دیگه حتی حوصله بچهم روهم ندارم چندین بارازش خواستم بریم پیش مشاورولی قبول نمیکنه درواقع هرچیزی که ازش بخوام قبول نمیکنه اازاون دسته ادم های هست که هنوزتفکرات عهدبوق دارن ومیگن زن فقط بایدتوخونه باشه وبچه هاشونگه داره اون حتی تابه امروزریالی ازحقوقش روهم دست من نداده ومن حتی نمیودونم که کی حقوق گرفته وچطورخرجش کرده هروقت هم توضیح میخوام میگه به توربطی نداره خیلی دارم عذاب میکشم خواهش میکنم کمکم کنیدفقط خواهش میکنم ازم نخواین باهاش حرف بزنم چون اون حتی پیشم نمیشینه که بخوادبه حرفام گوش بده !
پاسخ مشاور
سلام و ممنون که سوال تون رو با من مطرح کردید. از نظر ما طبیعی هست که بین زوجین بعد از تولد بچه فاصله عاطفی ایجاد شود ولی هر چه زودتر باید از فاصله از بین برود. ممکن است تلاشهایی که شما میکنید علیرغم اون چیزی که فکر میکنید نتیجه عکس بدهد. به نظر من باید زیر نظر مشاور باشید. حتی اگر همسرتون هم نمیاد خودتون به تنهایی از مشاور راهنمایی بگیرید. فیروزه سخندانی مشاور ازدواج و سکس تراپیست 021-88225819