با عرض سلام و خسته نباشید من چهار ساله ازدواج کردم و صاحب یک فرزند هستم در نزدیکی با همسرم هیچ موقع از دخول لذتی نبردم و هیچ حس لذتی برای من نداره همسرم هم از نظر جنسی توان خوبی دارد ولی من ارگاسم از راه دخول رو تجربه نکردم و فقط تحریکات سطحی برایم لذت بخشه میخواستم بدونم ایای راه درمانی هست و من چه مشکلی میتونم داشته باشم ؟ روش جلوگیری ما هم از ابتدا تا کنون کاندوم بود با تشکر
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

عزیز دلم در همین سایت خانم فیروزه سخندانی از مشاورین محترم نی نی سایت سکستراپیست هستن و مرکز سلامت ارتقا سلامت سایدا . احتمالا میتونین مشاوره تلفنی هم داشته باشین .