دخالت و ایرادگرفتن همسرم

سلام. تو رو خدا فقط بگید با مرد خاله زنک چیکار کنم. شوهرم خیلی وسط حرفه. توی همه چی خودشو قاطی میکنه. چون پول داره و فکر اقتصادیش خوبه دیگه فکر کرده همه چی حالیشه. از سیسمونی از جهزیه از کادوها از همه چی ایراد میگیره و نظر میده. از رفتار خواهر و برادرم همه چی. همه چیز رو زیر نظر داره تا ایراد پیدا کنه. خسته شدم دیگه توان ندارم.

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

شخصیت افراد معمولا تغییر ناپذیر هست و هر تلاشی برای از بین بردن این ویژگی‌های ایشون از طرف شما بیهوده هست

شما فقط باید در درجه اول حساسیت خودتون رو کاهش بدهید و در درجه بعدی واکنش ها تون رو کم کنید، وقتی ایشون راجع به موضوعی نظری رو مطرح میکنند شما جوری رفتار نکنید که ایشون متوجه بشه شما از این اظهار نظر ناراحت هستید چون بعضی از آقایون تمایل دارند لجبازی کنند. وقتی شما واکنشی نشون ندید کم کم تمایل ایشون برای دخالت کمتر و کمتر میشه