بی تفاوتی شوهرم به زندگی آینده

با سلام

من یکساله عقد هستم

و به خاطر یکسری مشکلات که در این چند ماه بینمون اتفاق افتاد و از یکطرف مشکلات خانوادگی من... شوهرم نسبت به من سرد شد

و میگفت من عروسی نمیکنم و یک سری مشکلات شخصی دارم. تا اینکه بهش شک کردمو عید گوشیش رو چک کردم تا بهم خیانت میکنه

به خانوادش گفتم گفتن حلش میکنیم خیلی داغون شدم و اونم زد زیرش گفت من با کسی نیستم شرایطمم جوری نیست که طلاق بگیرم چون خانواده خوبی ندارم آبروم همه جوره رفته و بقیه هم فکر میکنن مشکل از منه نه شوهرم  خیلی دوستش دارم ولی بهم خیانت کرد تو این یکسالم باهاش رابطه داشتم اولش خیلی دوستم داشت دوری من براش سخت بود وابستشم خیلی ولی الان سرد شده به زور باهامه

مشکلات خانوادگیمو کرده بهونه عروسی نمیگیره ماه عسلم نمیاد میدونم هنوز تو فکر اون زنه هست. اون زنم متاهله و همسایشونه دیگه خسته شدم نمیدونم چیکار کنم میگم طلاقم بده اگه دلت باهام نیست میگه نه طلاقت میدم نه عروسی میگیرم

نه از خونه پدری شانس اوردم نه از همسر غریب هم نیست اقوامه همه جوره باهاش موندمو درکش کردم خودشم میدونه بهتر از من و پاکتر از من براش پیدا نمیشه خیلی ناشکره

چیکار کنم بهم برگرده

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خدمت شما همراه خوب نینی سایت.
دوست عزیزم از موارد مورد نیاز برای رابطه عاطفی سالم داشتن میزان مشخصی از تعهد و مسئولیت پذیری در زوجین هست که به نظر میرسه همسر شما در هردوی این موارد دچار نواقصی هستند، اما بررسی کردن جزییات رفتارهای هردوی شما در رابطه و دلایل اینکه همسر شما در ابتدائی ترین دوران زندگی مشترک که میزان هیجانات و علاقه بیشتر است دچار بی تعهدی و رابطه موازی شده اند به شما کمک میکنه که به طور دقیق تر و جدی تری به ارتباطتون فکر بکنید. مساله مهم و اساسی در ارتباط شما ماه عسل رفتن یا نرفتن نیست، مساله یک عمر زندگی در کنار فردی است که قرار است شریک تمام لحظات زندگی شما باشد. بنابراین توصیه میکنم برای شناخت بهتر جزئیات شخصیتی یکدیگر و حل کردن موضوعاتی که در حال حاضر برای شما پیش آمده از مشاوره های حضوری یا تلفنی معتبر استفاده کنید ، همچنین با انتقال ندادن جزئیات مسائل شخصی ارتباطتان به خانواده ها ازتشدید تنشها و مشکلات پیشگیری کنید و سعی کنید با همراهی یکدیگر به حل مساله بپردازید. موفق باشید