همسرم به من خرجی نمیدهد

سلام. من 4 ساله ازدواج کردم شوهرم اوایل زندگی بیکار بود تقریبا و مسافرکشی می‌کرد یک پولی در می‌آورد که روزگارمونو میگذروندیم ولی مثلا تو خیابون از لباسی چیزی خوشم می اومد ‌شده بود با غرغر برام میخرید کلا سعی می‌کرد برام خرج کنه
در حد توان. الان یکی دو سالی هست الخصوص از وقتی باردار و بچه‌ دار شدیم دیگه یک ریال خرج من و زندگی نمیکنه همش در حال ناله کردنه که ندارم ندارم. با اینکه کارش بهتر شده و یکمی هم پول تو دستش اومده (از من پنهانش میکنه) ولی متاسفانه خیلی به شدت خسیس شده نه یه لباسی برام ميخره نه خورد و خوراک درست و درمونی نه گردشی به خدا خجالت میکشم لباسام نخ نما شده سر و وضعم خیلی بده هر وقت هم ناراحتم و میگم یک پولی به من بده برم خرید داد و فریاد میکنه که مگه نمیبینی شرایط اقتصادی چطوره من از کجا بیارم زنای مردم بساز و کم توقعا تو آدم متوقعی هستی(دقیقا منظورش از متوقع رو نمیفهمم! چون من آدمی هستم که تو خونم درگیر خونه داری بیرونم نمیرم که خرج کنم از وقتی بچه اومده یه چیزی غذا درست میکنیم می‌خوریم، هرجا هم رفتم همون لباساي تکراری و مسخره رو میپوشم که مال اوایل ازدواجمه یا برام کسی کادو آورده و شوهرم نخریده و کل فامیل میگن تو خیلی مظلومی که این وضعته) خواهرم آدم اجتماعی هست و بهم میگه شوهرت اصلا قدر تورو نمیدونه اگه با یکی از دوستای من یا دخترای دیگه وصلت کرده بود چنان خرجی براش میتراشیدن روزمره که دیگه حساب کار دستش میومد. جالبش اینجاست پیش خانواده هامون همش از من گله میکنه که دخترتون همش پول میخواد یا به خانواده خودش میگه زنم به من فشار میاره. (خدا شاهده هزار تومنم به من نمیده ولی همین که ازش درخواست کنم به نظرش میاد که من دارم خرج تراشی میکنم یا پرتوقعم، یعنی ازم میخواد کلا چیزی ازش نخوام تا بام دعوا نکنه!) جديدا که غیر مستقیم داره بهم میگه اگه نیازی داری به پدرت بگو تا برات فراهم کنه یا خودت برو سر کار خرجتو دربیار کمک خرج منم باش. اگه تا سر کوچه برم دوتا نون بخرم به اندازه ی همون دوتا نون میده یا فوری میگه بقیشو بده. نمیدونم چجوری این اخلاقشو درست کنم چون قبلا بهتر بود یه مدت که درخواست نکردم چیزی ازش و دلم سوخت خیلی بد شده و کلا دستش میلرزه
مشکل دومم:اینکه من اصلا شرایط اقتصادی خونم خوب نیست مادرمم همش توقع داره که من به بهترین نحو لباس بپوشم و مهمونی بگیرم و خرج کنم ولی وقتی بهش میگم الان موقعیت نداریم شوهرم میگه ندارم اونم با من دعوا میکنه که برای چی ندارید باید اینکارو کنی اونکارو کنی باید برات خرج کنه از زیر سنگم شده پول جور کنه برای خواسته هات. اصلا درکم نمیکنه و بدتر شرایطمو بحرانی میکنه و منو با همسرم درگیرتر و استرس بهم میده

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
همون طور که خودتون نیز در صحبت هاتون گفتید خودتون در ابتدای زندگی یک الگو ایجاد کردید و از  نیازهای خودتون  چشم پوشی کردید و تلاش کردید خودتون رو با شرایط همسرتون سازگار کنید و حالا که کوتاه نمیاید و به نیازهاتون توجه می کنید همسرتون عصبانی میشه و احساس می کنه شما پر توقع شدید چون به اون همسر قانع و بی توقع عادت کرده و احساس می کنه همیشه بایستی همون طور باشه
پس در ابتدا نیاز هست به جای این که انرژی بگذارید همسرتون رو تغییر بدید این انرژی رو بگذارید در خودتون تغییر ایجاد کنید و مسئله دیگری که در زندگی شما وجود داره این هست که مادر و خواهر شما اجازه دارند در رابطه شما ورود کنند و اظهار نظر کنند که این هم  موضوع بسیار مهمی هست که برای رابطه شما مشکل ساز هست گاهی ما در کنار عزیزانمون دردودل می کنیم و انها هم چون تخصص ندارند ممکن هست ناخودآگاه رابطه رو به خطربندازند به شما توصیه می کنم به هیچ عنوان پیش هیچ کس جز متخصص زوج در مورد همسرتون صحبت نکنید و اجازه ورود به مباحث بین شما و همسرتون هم ندهید