خرجی دادن همسرم به خانواده اش

سلام خانم دکتر من ۵ ساله ازدواج کردم و پدرشوهرم ۲ همسر دارن و کلا با خانوم اولشون زندگی می کنن و مادرشوهرم خانوم دومشونن و هیچ خرجی به این خانومشون نمیدن. زمانی مادرشوهرم به خواستگاریم اومدن به ما گفتن که من هیچ پولی از این پسرم نمی‌گیرم و ارثیه خودم رو گذاشتم بانک سودش رو میگیرم و خودم خرج بچه هام رو میدم ولی وقتی ازدواج کردم فهمیدم همه حرفاش دورغ بوده ارثیه اش که کلا ۷ میلیون بوده که خرج کرده و خرج خودش و ۳ پسر و یه دختر رو کلا شوهرم میده. هر زمان هم به شوهرم میگم راضی نیستم پول میدی میگه اگه مخالفت کنی پنهونی میدم منم تو این ۵ سال یکسره اعصابم خورده اصلا ازشون راضی نیستم آخه مامانش توقع داره این برای پسراش زن بگیره و عروسیشون رو بگیره یکسره با شوهرم درگیریم میخواستم بدونم من اگه راضی نباشم اون پول درسته که میده؟ و اینکه چیکار کنم نمیتونم با این قضیه کنار بیام؟ ممنون ببخشید طولانی شد.

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانخ دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
اگر درامد همسرتان به قدری است که بتوانند خرجی دو خانواده را بدهند و از ملزومات زندگی شما کم نمیکنند چرا با ایشان مخالفت میکنید
همسر شما فردی متعهد است که نسبت به خانواده اش خود را مسئول میداند
ایا مادر و خواهر برادران همسرتان از این موضوع سواستفاده میکنند؟
اگر بحث سواستفاده است موضوع فرق میکند و شما میتوانید بدون دعوا با منطق و استدلال صحبت کنید ولی اگر آن خانواده منبع درامدی ندارند کمک شما میتواند در زندگی آنها نقش بسزایی داشته باشد
اینکه ایا درست است همسرتان بدون  رضایت شما اینکار را میکنند یا خیر باید از مشاور مذهبی بپرسید