خرجی ندادن همسر

سلام و خسته نباشید

خانوم دکتر من از همسرم حدودا ۱ سال بزرگترم و مدرک لیسانس دارم و دارای روابط اجتماعی بالا و ۲۸ سالمه و حدودا  ۲ ساله ازدواج کردیم..ایشون روزی که اومد خواستگاری شرط گذاشتن که من ادامه تحصیل ندم و سرکار نرم. منم پذیرفتم.

اما ایشون اصلا به من پول توو جیبی نمیده. با اینکه مادرم توو عقد باهاش صحبت کرد و گفت که من و دختر مغروریم و اسم پول نمیارم و این همسرم هست که باید درک کنه و خودش پول به حسابم بریزه. هر خریدی که بخوام خودش همرام هست و حتی بیشتر از انتظار واسم خرج میکنه اما هیچوقت پول دستم نمیده. قبلا واسش نامه نوشتم و گفتم باید ماهانه مقداری پول توو جیبی به من بدی اما بازم تغییری نداشت. این خیلی واسم زجر آوره که ۵۰ تومنم توو حسابم نیست.

شاید اگه ازدواج نمیکردم با این روحیه ای که دارم الان کلی پولدار بودم. از طرفیم زندگی و همسرمو دوست دارم اما این موردش عذابم میده . حتی یارانه منم برمیداره. لطفا راهکار بدید چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن۲۸جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم.قطعا برای شما که فرد مستقل و دارای درآمد بودید، سخت هست که استقلال مالی نداشته باشید.گفتید وقتی نیازی دارید ایشون حتی بیش از نیازتون هزینه می کنن.پس احتمال خساست منتفی هست.چیزی که میشه حدس زد، یک الگوی غلط خانوادگی هست( شیوه ای که در خانواده خودش اعمال میشده) و یا نوعی احساس ناامنی.ترس از اینکه استقلال مالیِ شما، باعث بشه شما رو از دست بده که ممکنه سهوا در صحبتهای بین شما و ایشون جرقه اش در ذهنشون زده شده باشه.ولی ورای این گمانه زنی ها پیشنهاد می کنم در یک شرایط خوب روحی و عاطفی مثلا یک روز خوب و شاد زوجی، از ایشون بخواهید توجیهتون کنن که چرا به این درخواست شما توجهی ندارن.برای اینکه گفتگو در مسیر درستی پیش بره صحبت رو با اشاره به خصوصیت خوب ایشون( دست و دلبازی در خرید برای شما) آغاز کنید و بگید عدم دریافت مبلغی بعنوان هزینه زندگی از ایشون؛ به شما که زن مستقلی بودید چه حسی میده( بدون اتهام زنی به ایشون یا برچسب منفی زدن به رفتارهاشون)؛ و ممکنه چه مسایلی رو در منزل ایجاد بکنه و یا از نظر روحی شما رو دلسرد کنه.....