سلام خانم دکتر حسینی

منو‌ شوهرم دختر عمه پسردایی هستیم

اون واقعا عاشق منه. اینو مطمئنم

اون سه سال منو میخواست ولی من نمیدونستم. چون ما یک خانواده ی مذهبی هستیم و صحبت کردن با نامحرم برای ما جایز نیست حتی اگه فامیل باشیم

من اونو نمیخواستم اینو خودشم میدونست ولی با اصرار خودش و پدرش و خانواده ی خودم ما با هم ازدواج کردیم

خداروشکر چند ماه بعد عقد من بهش شدیدا علاقه مند شدم

اوایل نامزدی که اصلا پول نمی داد

بعدش بعضی جاها پول لازمش شد من به اصرار بهش پول دادم

بعد اون به من هر چند وقت یکبار پول داد که دو سه روز بعدش دوباره بی پول میشد من بهش پول  می دادم. این شد یک عادت براش

که پول نداشت من از هر جایی که شده بود براش پول تهیه کردم

عروسی کردیم اومدیم خونمون الانم کارش بد نیست دستش به دهنش میرسه پول داره ولی نه در حد پس انداز

ولی کلا یاد گرفته به من پول نده. اگر هم من ازش پول درخواست کنم یک پول خیلی کم میده دو ساعت دیگه دوباره میگیره میگه لازم دارم

ولی به باباش کمک میکنه. چند بار به داداشش پول داده پس نگرفته گفته داداشم پس نمیگیرم ولی اونا شده هزار تومن داده باشن پس می گیرن

کلا کارش شده به مردم کمک کردن. به بقیه بیشتر کمک میکنه تا من در همه ی موارد نه فقط پول

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه پاسخ داديد

تا حالا به اين موضوع فكركرده ايد كه چرا به خانواده خود پول ميدهد ولی به شما نه ؟ به هيچ عنوان اين موضوع را بازگو نكنيد كه چرا به خانواده اش پول ميدهد اما به شما نه ! گاهی اوقات زوجین هنگام اختلاف و بروز مشکل به جای بیان ناراحتی و خشم خود، آن احساس را به نمایش می‌گذارند. مثلا اخم می‌کنند، حرف نمی‌زنند، داد و فریاد می‌کنند و...

نكته مهم این است که اگر ناراحتی خود را به زبان نیاورید همسرتان متوجه نمی‌شود که شما چه احساسی دارید.به جای خشم و پرخاشگری، با استفاده از کلمات مناسب احساس خود را بیان کنید. مثلا بیان کنید؛ «زمانی که به قولت عمل نمی‌کنی، ناراحت می‌شوم»

با بیان احساسات خود، زمینه مناسبی را برای حل مشکلی که چنین احساساتی را به وجود آورده است، فراهم كنيد.بگذاريد حس قدرت او از جانب شما ارضا شود و نياز به ديگران نباشد .اگر ميبينيد كه همسرتان به خانواده خود پول ميدهد اما به شما پول نميدهد،يعنی خانواده اش حس قدرت و مورد نياز بودن او را ارضا ميكنند . کلمه هایی مثل «تو» و «چرا» آقایون را وارد وضعیت تدافعی میکنه.مردها طبیعتا دوست دارن رقابت کنند پس وقتی شما این حس را با بعضی از کلمات به همسرتون میدید.یعنی اونو به چالش میکشید که باهاتون مبارزه کنه.بهتره شکایت هاتون را به درخواست تبدیل کنید،مثلا اول جمله هاتون را با

«دوستت دارم وقتی که ....»

«خیلی خوشحال میشم وقتی که....»

شروع کنید. وقتی از ادبیات مناسب استفاده میکنید باعث میشه شوهرتون خواه ناخواه به حرفتون گوش کنه. مهارت کلامی بسیار مهم است ،در رشد این مهارت کوشا باشید.در يک شرايط مناسب كه حال همسرتان از لحاظ روحی و عاطفی ،بدون گله و شكايت و سرزنش و جبهه گيری با همسرتان صحبت كنيد .ابتدا بگوييد كه چقدر ايشون رو دوست داريد و عاشق زندگيتان هستيد و همه تلاش تان را برای آرامش و زندگی بهتر ميكنيد .در مورد ويژگيهای مثبت همسرتان بگوييد و بابت تمام كارهای خوبی كه انجام ميده تشكر كنيد .سپس در مورد احساس ،علت ناراحتی و انتظار خود بگوييد .احساس خود را بيان كنيد .از دغدغه ها و نيازهايی كه داريد صحبت كنيد .رابطه عاطفی و صميميت را بين

خود و همسرتان برقراركنيد .

سعی كنيد با يک مشاور حضوری در تماس باشيد كه تكنيک ها و مهارتهايی رو آموزش ببينيد كه بتوانيد ارتباط موثری با همسرتان داشته باشيد .

شاد و موفق باشيد 🙏🏻🌷