سلام و خسته نباشید

همسرم ۳۰سالشه و فوق العاده ولخرجه . اصلا برای پول خرج کردن هیچ حساب کتابی نداره و تا وقتی تو کارتش پول باشه خرج می‌کنه. از طرفی خیلی تلاش می‌کنه درآمد زیادی داشته باشه مثل خرید و فروش ماشین که ضرر هم کرده. چند بار ازش کارتاشو گرفتم باز گرفته. چون آدم عصبی هستش نمیشه حتی باهاش درست و حسابی حرف زود. من عید سقط کردم و از بعد اون رابطه جنسیش خیلی کم شده و سرد شده  تا جایی که دکتر میگه با این وضعیت باید آی یو آی کنی تا باردار بشی. یک روز در میون سرکار وقتی هم میاد خونه مدام با گوشی مشغوله. تو کارهای خونه اصلا کمک نمیکنه درسته من خانه دارم و وقت کافی برای کارای خونه دارم اما دوست دارم کمک کنه وقتی در این باره باهاش صحبت میکنم میگه چشم ولی...

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
چند مشکل رو مطرح کردید و درست متوجه نشدم دقیقا از همسرتان چه انتظاری دارید
اما فرمول کلی این است که
اول بدانید ایا انتظاری که دارم دقیقا چیست؟
برای این خواسته چه کارهایی انجام داده ام؟
از کدام روش مکررا دارم استفاده می کنم بدون اینکه جواب گرفته باشم؟
شده وقتایی کاری کرده باشم که به زندگی مون کمک کرده باشه؟

اگه بله چطور همون روش رو ادامه ندادم؟
 به رفتارهای خودتون بیشتر از کارهایی که همسرتون میکنه توجه کنید تا بدانید در رفتارهایی که به زندگی تون کمک نمی کنه شما چه نقش و سهمی دارید.