کنترل اعتماد بنفس

سلام من آدم اجتماعی هستم و راحت ارتباط برقرار میکنم همیشه دوستای زیادی دارم و تو جمع صحبت میکنم؛ اما مشکلم اینه که اگر ناراحت بشم و بخوام جایی از حقم دفاع کنم سریع بغض میکنم که این مساله خیلی ناراحتم کرده؛ دوست دارم خیلی قوی باشم و بتونم جلوی بغض و اشکمو بگیرم که آدم ضعیفی نباشم چکار کنم؟!

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
امیدوارم که خوب باشید
تمرینهایی مثل نحوه بیان کردن اعتراض
نحوه بیان کردن خواسته ها
توصیف احساساتتان و شرایطی که در آن قرار دارید
نحوه ابراز مخالفت
و
جمله هایی که استفاده میکنید
خیلی میتونه روی موقعیتی که در اون قرار دارید تاثیر بزاره، به طور مثال فرض کنید با شخصی قرار دارید و نیم ساعت دیرتر ازساعت قراری که تعیین کرده اید گذشته و شما همچنان منتظر هستید، فرد میرسد و بدون اینکه عذرخواهی کند یا بابت دیرآمدنش توضیحی به شما بدهد شروع به صحبت میکند، در این حالت میتونید دو واکنش داشته باشید یکی از موضع ضعف و یکی از موضع قدرت موضع ضعف عصبانی شدن و فریاد کشیدن است که ممکن است منجر به دعوا و گریه ی شما باشد موضع دوم توصیف وضعیت و احساستون و بعد بیان کردن درخواستتون هست به این شکل : الان بیشتر از نیم ساعته که از ساعت قرارمون گذشته و من خیلی اینجا منتظر موندم ، از دیراومدنت خیلی ناراحت و عصبانی ام دوست دااشتم اگر مشکلی وجود داشت زودتر به من اطلاع میدادی تا معطل نشم.درواقع منظور این است که با گسترده کردن دایره لغتهای ابرازی و بیانی میتونید جای پرخاش و فریاد و گریه رو با توصیف وضعیتتتون و مشخص کردن حالتی که دوست دارید به اون شکا با شما رفتار بشه عوض کنید و با تمرین در هر موقعیت نسبت به موقعیت قبلی بهتر عمل کنید. موفق باشید