ترس کمبود اعتماد بنفس

سلام وقت بخیر یه دختر ۱۸ سالم اخیرا ترسو شدم خیلی میترسم از ارتباط با ادما فک‌میکنم قراره بزننم یا بلایی سرم بیاد قبلا اصلا اینجوری نبودم

حس مبکنم خیلی موجود بی ارزش کمیم

میترسم همرو از دست بدم نمیتونم دیگه قاطع صحبت کنم

خیلی توسری خور شدم

در صورتی ک‌قبلا اینجوری نبودم

باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 18 شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
چه زماني اين موضوع شروع شده و چه عاملي باعث شروعش شده بايد اينها را پيدا كنيد
قطعا اين موارد بايد بررسي بشه كه كجاهاي زندگي اين ترس ها و اين نگراني هارا تجربه كرديد
حتما از يك مشاور فردي كمك بگيريد .