وصیت نامه برای تقسیم ارث

با سلام و تقدیم احترام.

مادری قبل از فوت به صورت شفاهی به فرزند ارشد خود (پسر 26 ساله در شرف تأهل) وصیت میکنن تمام اموال نقدی و منزل به شکل نصف با بچه دومشان (دختر 25 ساله در شرف تأهل) تقسیم گردد. آیا ایشان از نظر حقوقی مجاز به چنین تصمیم گیری بودند؟  اگر خیر عمل کردن به چنین وصیتی چه تبعات قانونی در پی دارد؟

با سپاس و تجدید احترام

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
وصیت شفاهی در صورتی قابل استناد است که تمامی وراث آن را قبول داشته باشند در غیراینصورت اموال متوفی طبق قانون به نسبت سهم الارث فیمابین وراث تقسیم می شود.
موفق باشید