پشیمانی از تقسیم ارث

بعد از فوت پدرم پدربزرگ و مادربزرگم به شوهر خواهر من وکالت تام الاختیار دادن برای گرفتن سهم الارث خودشون بعد از اینکه سهمشون از پول های در بانک به حسابشون واریز شد با توافقی که بین خودشون و وکیلشون یعنی همون کسی که وکالت دادن بهش انجام شد اونها سهم الارث خودشون رو به مادرم واگذار کردن و وکیلشون پولهارو به حساب مادرم ریخت. البته رضایت اونها شفاهی بوده و هیچ شاهدی غیر از شوهرخواهرم که همون وکیلشون بوده نیست.

بعد از مدتی مادربزرگم فوت کردن حالا بعد از یک سال پدربزرگم پشیمون شدند و طلب سهم الارثشون رو دارند و تمام صحبت هاشون رو تغییر دادن.

و شکایت کردند آیا میتونند کاری بکنند؟ و نظر احتمالی دادگاه چیه؟ بهترین کار ما چی میتونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

متن وکالتامه رسمی تنظیم شده بین شوهر خواهر شما و پدر بزرگ شما خیلی مهمه که حدود اختیار ایشان چه بوده و ظاهرا مبنی بر انتقال به هر شخص بوده والا امکان انتقال فراهم نبوده است. اگر این شرایط بوده باشد نگرانی نیست چرا که مطابق وکالت اقدام نموده و خطری کسی را تهدید نمی کند.

با این حال شما وکالت نامه را حضوری نزد وکیل بده و حضوری همراه با مدارک مشاوره بگیرید.

در کل خطری شما را تهدی نمی کند با توجه به رضایت ضمنی ایشان و شهودی که می توانید به دادگاه ارائه کنید