تقسیم اموال بعد از فوت همسر

اگر زن و مرد فرزندی نداشته باشند ونتوانند بچه دار شوند، آیا بعد از فوت مرد، اموال مرد به زنش می‌رسد؟

اطلاعات تکمیلی

سن28جنسیتزنشغلوضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

درصورت فرزند نداشتن مرد یک چهارم از اموال و دارایی های مرد به زن می رسد و مابقی به سایر ورثه که می توانند پدر و مادر و برادران و خواهران او باشند. مگر اینکه قبل از فوت مرد اموالش را به همسرش یا شخص خاصی صلح کند.

موفق باشید