تقسیم اموال فرد فوت شده

با سلام. اگر مردی صاحب ۲خانه بنام خود باشد که در یکی با زن و فرزندان زندگی میکرده و دیگر خانه را اجاره داده  و یک‌ ماشین هم بنام مرد خانواده باشد و ایشان فوت کند وصیت نامه چه کتبی و چه زبانی هم نداشته باشد بعد از فوت این اموال به چه کسانی میرسد؟ آیاخانواده مرد یعنی پدر و مادرش از این اموال ارث میبرند؟ آیا اگر ایشان (مردخانواده) کارمندباشد از حقوقش پدر و مادرش سهمی میبرند؟ یا همه اموال به زن و فرزندان فرد فوت شده میرسد؟در ضمن پدر و مادر (مرد خانواده) هم تحت تکفل مرد نیستند. با تشکر از وقتی که گذاشتید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
اموال و یا ماترک به نسبت قدرالسهم هر یک از ورثه (اعم از همسر و فرزندان و پدر و مادر )محاسبه و پرداخت خواهد شد و قانوناً پدر و مادر نیز بعنوان وراث طبقه اول محسوب هریک سهم یک ششم خود را می برند
و در مورد مستمری پدر و مادر نیز در صورتی که اولاً تحت تکفل متوفی(فرزندشان) بوده، ثانیاً سن پدر از 60 سال و سن مادر از 55 سال تجاوز کرده باشد و یا آنکه به تشخیص کمیسیون پزشکی موضوع ماده ٩١قانون تأمین اجتماعی از کارافتاده باشند و در هر حال مستمری از سازمان دریافت نکنند.
موفق باشید