تقسیم ارث پدرشوهر

سلام خسته نباشید پدرهمسر من فوت کردن و تنها داراییشون اتوبوس بود و ایشون ۲ پسر و ۱ دختر و همسر دارن،پول اتوبوس چه جوری تقسیم میشه و اینکه اگر همسرش بخواد مهریه اش رو از پول اتوبوس برداره مهریه اش از پول اتوبوسم بیشتر میشه اونوقت سهم ارث بچه ها چی میشه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

سلام
قانونا مهريه جزو ديون ممتازه محسوب و همسر ايشان مي تواند بابت مهريه توقيف،مزايده و طلب را وصول نمايد
موفق باشيد