خواستگار و اختلاف اعتقادی

سلام

من با خواستگارم تقریبا دو ماه داریم آشنا میشیم . تو این مدت ۵ بار رفتیم بیرون (اگه از ایشون بود بیشتر میرفتیم راستش ترس از ازدواج باعث شد من خیلی راغب نباشم بریم بیرون)

اولین بار سینما، دومین بار مشاور و بعد از اون دربند، سومین بار مشاور و بعد از اون پل طبیعت، چهارمین بار تئاتر، پنجمین بار سفره خونه که فقط اون روز تونستیم یکم صحبت کنیم (البته یک بار هم تو مرحله خواستگاری تو خونه صحبت کردیم)

سری آخر که رفتیم بیرون ایشون در مورد مهمونی شب قبل صحبت کردن که زنگ زده بود به من با هم بریم که جواب ندادم و خودشون تنها رفتن .تولد پسر همکارشون بوده. وقتی رفتن دیدن که طبقه بالا زنونست و گاهی بی حجاب رفت و آمد داشتن پایین و گفت من سرم پایین بود اگه خانما می اومدن ولی یک لحظه سرمو اوردم بالا پاهای یک خانمو که لباس کوتاهی پوشیده بودن و دیدن. و نوشیدنی های غیرمجاز میخوردن که ایشون گفتن نخوردن. من اونجا خیلی واکنش نشون ندادم فقط گفتم گناه کردی و باید اون مکان و ترک میکردی. گفت من نمیدونستم که اونجا اینطوریه وقتی هم رفتم دیگه بد بود بیام بیرون (من توجیه نشدم)

وقتی برگشتم خونه خیلی فک کردم که شاید این یک نشونه باشه از طرف خدا که این مرد اعتقادات قوی ندارن و تا صبح فکر و گریه که چرا زودتر نشناختم و من که اول گفتم اعتقادات برام از همه مهمتره .....

همون شب پیام دادم که من نمیتونم با مردی که چنین مهمونی میره ازدواج کنم و شما از خط قرمز من عبور کردین. از اون روز تا الان که سه روز میگذره ایشون آنلاین نشدن ... ولی حدس میزنم که پیاممو خونده باشه ولی باز نکرده باشه چون تیک نخورده. و اینکه مادرشون فردای اون روز اومده پیش مامانم که اگه اجازه بدیم بیان خواستگاری رسمی . بعد حرف مهمونی دیشب شده که گفته پسرم اشتباه کرده اومده تعریف کرده و شاید برای این تعریف کرده که ببینه واکنش من چی بوده ....

یک بارم که رفته بودیم بیرون گفت داشتم می اومدم کی خانمه رو دیدم که از زیر مانتو هیچی نپوشیده بود و من چشمم خورد دیدم اون روز من اصلا واکنش نشون ندادم و خندیدم فقط....

نمیدونم چیکار کنم  میشه راهنماییم کنین به نظرت بیمار نیستن؟ هیز نیست؟ میترسم بیمار باشه؟ بنظرتون دوباره بریم پیش مشاوره ؟مشاوره تائید کرده ... امکان داره اشتباه کرده باشه آ زمون تست گرفت و تحلیل کرد. نمیدونم چیکار کنم

من ۲۷ سالمه

ایشون ۳۴ سالشونه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

سلام دوست عزیز
مشاوره پیش از ازدواج یه پروسه داره که حداقل 3-4 جلسه زمان میبره. همینطور وقتی میگیم آشنایی قبل از ازدواج باید در این مدت باهم در ارتباط باشید صحبت کنید بیرون برید ... اینکه صرفا در 2 ماه 4-5 بار صحبت کنید قطعا شناخت لازم رو به شما نمیده.
در این مدت آشنایی شما باید عوامل مختلف رو بسنجید از جمله: معیارها و ملاکهاتون برای ازدواج و شخصی که قراره انتخاب کنید، ویژگی های شخصیتی، شرایط مالی، مذهبی، ارزشی، اعتقادی، فرهنگی، انتظارات، خواسته ها، خط قرمزها، اهداف و ...
طبیعیه که اختلاف زیاد در هر کدوم از این مباحث میتونه زمینه ساز اختلافات بعدی باشه. بنابراین حتما این موارد رو با همدیگه به بحث بگذارید و تفاوتها رو بسنجید و ببینید اگر تفاوتی هست تا چه حد میتونید این تفاوت رو به تفاهم تبدیل کنید یا نمیتوانید.
روانشناس میتونه به شما در رسیدن به این نتیجه کمک کنه پس توصیه میکنم جلسات مشاوره رو قبل از گزفتن تصمیم نهایی جدی بگیرید.
شاد و پیروز باشید.