سلام من یه مدت هست که با آقایی اشنا شدم که شمالی هستن و از نظر اعتقادی با خانواده من متفاوتن مثلا نماز و روزه نداره و با دختر خاله یا عمه راحتن یعنی اونا حجاب خوبی جلوی این آقا ندارن و خوب باهم راحت هم هستند دست میدن و اینا و حالا اگه‌نماز و روزه رو کنار بذارم با این موضوع دست دادن و.. نمیتونم هیچجوره کنار بیام مشکل بزرگ اینه که اول علاقه بین من و ایشون ب وجود اومد و بعد من این مسئله رو فهمیدم و وقتی بهشون گفتم اولش‌قبول نکرد و من خواستم که رابطه رو تموم کنم با اینکه واسم خیلی سخت بود ولی باز ایشون گفتن ک این که با نا محرم دست ندن و قبول میکنن و قول بهم دادن و ادمی هم‌هستن ک روی قولشون میشه حساب کرد اما من دیگه دلم باهاشون صاف نشد و وقتی باز اینو گفتم قسم خورد که کاری ک منو ناراحت کنه انجام نده ولی اینو هم در ادامه میگه که نه دوس دارم که دست ندم نه راضیم اما چون تورو بیشتر همه اینا دوس دارم هیچوقت زیر قول و قسمم نمیزنم ولی من بازم دلم صاف نمیشه با اینکه خیلی دوسش دارم ب نظرتون میشه بدون اینکه رابط رو تموم کرد این مشکلو حل کرد؟
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز بنظر میرسه مشکل شما بخاطر تفاوت مذهبی و اعتقادی نیست بلکه بیشتر حس مالکیتی هست که نسبت به ایشون دارید چرا که فرمودید میتونید بیخیال این بشید که نماز نخونه وروزه نگیره ولی اینکه به خانمها دست بده شما رو اذیت میکنه پس بهتره با خودتون صادق باشید که ایا بخاطر تفاوت اعتقادیتون اختلاف نظر دارید یا نسبت به شخص ایشون حساس هستید در هر صورت این مسئله در اینده میتونه برای شما مشکل ساز بشه خیلی از زوجین هستند که تفاوت مذهبی واعتقادی دارند وبدون هیچ مشکلی باهم زندگی میکنند لکن هر دو با هم توافق کردند وبه خواسته و نظر هم احترام میزارند ولی پذیرش این موضوع برای شما سخت هست طرف مقابل شما قول داده بخاطر رضایت شما با خانومها دست نده ولی باید در نظر داشته باشید که دست دادن افراد در آن خانواده وفرهنگی که ایشون بزرگ شده نوعی ادب و احترام هست شاید بعدها افراد این حرکت ایشون رو بی احترامی بدونن و یا همسر شما در مهمانی علارغم میل باطنیش در شرایطی قرار بگیره که مجبور بشه بخاطر حفظ ادب دست بده اگر فکر میکنید هنوز نمیتونیداین مسائل رو با خودتون حل کنید مطمعن باشید در اینده هم دچار مشکل خواهید شد نظر شخصی بنده در مورد شما این است که شما تونستید با تفاوت مذهبی واعتقادی ایشون کنار بیاید .ولی حساسیتتون به شخص ایشون شما رو در تصمیم گیری با مشکل مواجهه کرده