به اعتقاد خودم با توجه به رفتار مشکوک همسرم بهم خیانت میکنه

من هیچ دلیل قاطعی برای اینکه بهم خیانت می‌کنه ندارم فقط اینکه من چندماهه باردارم و جدا می خوابیم من متوجه شدم از در بالکن نصف شب بیرون می‌ره اما اون انکار میکنه خونه ما به خونه ی برادرش متصله و زن برادرش زن مورد داری هست از لحاظ اخلاقی توی محل مورد انتقاده رفتار شوهرم و جاری م خیلی مشکوک هسش فکر میکنی قهر هستن ولی قهر نیستن و شوهرم بشدت طرفدار این زن هست اجازه نمیده من ازش انتقاد کنم اون شب صدای در بالکن ما و در پشت بوم اونها اومد و من حس میکنم شوهرم پیش اون رفته چون توی اتاق نبود با وجودی که گفته بود می‌ره بخوابه ولی شوهرم انکار می‌کنه دلایل  مشکوک زیادی توی رفتار این دو نفر دیدم الان چکارکنم باردارم به طلاق فکر میکنم حالم بده ممنون میشم سریع پاسخ م بدید

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
ميتونم درك كنم چقدر تحت فشاريد و توي اين شرايط بارداري اين افكار چقدر ازاردهنده هست ببينيد وقتي به ايشون گفتين و انكار ميكنن مداوم گفتنش بي فايده است
اگر ميشه ازش بخواهيد توي اتاق خواب بخوابه خيلي نامحسوس بجاي اينكه در اتاق ديگر باشن در صورتي كه قبول نكردن يا هر چيزي بدون تنش باهاشون صحبت كنيد حتي اينكه به فكر طلاق هستيد و از اسيب هايي كه اين رفتارها بهتون ميزنه اگاهشون كنيدو حتي بخواهيد محل زندگي خودتون رو عوض كنيد چون الان هر دو شما مسئوليت يك فرد ديگري رو هم بر عهده داريد .حتما با درمانگر زوج صحبت كنيد .