اعتقاد به دنیای آخرت

سلام وقت بخیر. دو سالی میشه که راجب صفات خدا و معاد حساس شدم. هر چی دلیل میخونم به نظرم قانع کننده نیست. همیشه کنجکاوم دیگران به اون دنیا اعتقاد دارند یا نه ؟ اگر معتقدند آیا دلیلی دارن یا نه ؟؟ این دلایل رو وقتی میخونم سردرد میگیرم ظرفیتشو ندارم درک نمیکنم اذیت میشم. وقتی میزارم کنار میگم مهم ترین موضوع زندگی باید دلیل داشته باشه ولی نمیتونم. خیلی خیلی ناراحتم و ۲۴ ساعته درگیرم.

اطلاعات تکمیلی

سن۱۶جنسیتشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام

تحقیق در مورد اعتقادات خیلی عالیه. اما در مورد خداوند تا حدی میشه تحقیق کرد چون عقل ما توان شناخت کامل خداوند رو ندارد. ما در حد خودمون می تونیم خدارو بشناسیم نه بیشتر.

اما در مورد صفات خداوند شما به صفت خاصی اشاره نکردید در حالی که خداوند هزار صفت دارد.

در مورد اعتقاد دیگران نباید کنجکاوی کنید. باید بر کنجکاوی خودتون مسلط بشید.

انسان ها ناخودآگاه به معاد اعتقاد دارند چون میل به جاودانگی در وجود همه انسان ها هست.