تفاوت های اعتقادی با همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 210 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

من یه مشکل دارم که نمیتونم با عقاید همسرم کنار بیام. آدم خیلی خوبیه ولی خب اصلا شبیه نیستیم. همه به این ازدواج تشویقم کردن و من هم ترغیب شدم. انصافا هم از خیلی از لحاظ ها عالیه ولی من مشکل دارم. مشکلم اینه که شوهرم سخت گیره در رابطه با پوشش. فکر میکردم بتونم با این قضیه کنار بیام ولی نمیتونم. خیلی اذیت شدم و اون هم هیچ جوره از این سخت گیریش مطمئنم کوتاه نمیاد یک سال ازدواج کردم. الان دیگه واقعا کلافم وقتی خانم ها رو توی بازار میبینم که با مانتو هستن یا موهاشون رو دادن بیرون حسرت میخورم. خیلی این موضوع داره اذیتم میکنه. لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام عزیزم
این سخت گیری نیست علاقه زیاد همسر تون به شماست که می خواد  کسی دیگر شما رو بی حجاب و بدون پوشش نبیند و از خصلت های عالیه ایشون و هر مرد غیرت منده  ضمنا شما با حفظ پوشش اول به  امر خدا اطاعت کردید در سوره نور و احزاب خدا امر می فرمایید به زنان با ایمان که با  مقنعه های بلند و لباس پوشیده خود را از نگاه  نا محرم  حفظ کنند .   شما از کجا می دانید آنهایی که خود را در بازارها  به طور نامناسب در معرض دید مردان قرار می دهند همسرانشان هم  نگاه و علاقه اش به سوی دیگر زنان می رود و نسبت به همسر خودش بی توجه است .

تجربه شما

خوب منم همین مشکل رو دارم .یعنی 90 درصد مردها بی غیرتن و فقط ماله ما دارن؟ خوب چرا شوهرامون یه ذره کوتاه نمیان؟ من موافقه بی بندو باری نیستم اما در حد عرف . الان من مثل پیرزن های فامیل لباس میپوشم بخاطر آقا