با سلام خدمت شما قبلا درباره سخت گیری همسرم درباره پوشش از شما کمک خواستم و شما جواب من رو با توجه به قرآن و اخلاق مردها دادید. (خانم مروجی، مشاور مذهبی جواب داده بودند)

اما مسئله دیگری هم که وجود داره اینه که شوهرم منو محدود کرده

گاهی اوقات دوست دارم با دوستام برم بیرون یا اینکه کلا یک حریم شخصی برای خودم داشته باشم ولی این اجازه رو نمیده

برای هرکاری باید ازش اجازه بگیرم

زنانی که اطراف من هستن هیچکدوم شبیه من نیستن و این منو خیلی عصبی کرده بخدا نمیدونم چکار کنم حتی یه لباس که زیر چادر هست رو هم نمیتونم به سلیقه ی خودم انتخاب کنم سلیقه ی ما زمین و آسمونه

هرچی که بهش نشون میدم میگه نه

و خیلی موارد دیگه تا خونه دایی یا خالم بخوام برم باید یک ساعت توضیح بدم و در آخر با جواب نه آقا روبرو بشم

گاهی اوقات آدم خسته میشه و دوست داره کمی آزادی داشته باشه ولی من هیچ آزادی عملی تو زندگیم ندارم باید هرچی خرج میکنم بگم که چکارش کردم به هر حال من هم نیازهایی دارم ولی خب این توضیح دادنه برام خیلی سخته من احساس میکنم که تحقیر میشم با اینکار و واقعا نمیدونم با این مسائل چطور کنار بیام

لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام

دوست عزيز هر چند نميخوام ناراحتتون كنم ولی در ابتدای امر بايد بگم كه مسايلی از جمله نزديكی عقايد سلايق و علايق از جمله مواردی هست كه قبل از ازدواج و در مشاوره پيش از ازدواج بايد بهش پرداخته بشه ولی در هرصورت در شرايط فعلی شما فقط ميتونيد اين تفاوتها رو كمی متعادل كنيد و با شرايط طرف مقابل سازگارانه و بصورت منعطف كنار بياييد . شما بايد مهارت ارتباطی قوی داشته باشيد تا بتونيد همسرتون رو متقاعد كنيد تا حدودی با شما همراه بشند نمونه ای از اين مهارتها به پيام رسانی كامل استفاده كنيد بدين صورت كه مثلا خواسته هاتون رو به صورت كامل ، شفاف و صريح بيان كنيد و نكته مهم اينكه هنگام بيان درخواست بجای استفاده از ضمير " تو " بايد از ضمير "من" استفاده كنيد مثلا من احساس خوبی ندارم وقتی اجازه انتخاب لباس به سليقه خودم ندارم اين باعث ميشه طرف مقابل حالت تدافعی پيدا نكنه و منعطف تر واكنش نشون بده و به همين ترتيب با استفاده از مهارتهای ارتباطی ميتونيد كيفيت رابطه و دستيابی به خواسته ها رو افزايش بديد پيشنهادم به شما اينكه كتاب مرد ،زن ،ارتباط ترجمه مهدی قرچه داغی رو مطالعه كنيد ، اگر اهل كتاب خوندن و مطالعه هستيد حتما كمک كننده خواهد بود .

موفق باشيد.

تجربه شما

یعنی هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد که این موضوع درست بشه؟؟؟؟