رویا پردازی و عدم تمرکز

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 82 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقتتون بخیر

من متقاضی کنکور ارشد هستم و بنا به دلایل مختلف، بسیار ضروری و حیاتی که خوب بخونم تا قبول بشم. الان مهمترین مشکل من که به نوعی درس خوندن من رو تحت الشعاع قرار داده و تا حدود زیادی مختل کرده داشتن عدم تمرکز و متاسفانه فکر کردن به جنس مخالف! این درحالیه که من در طول روز اگه درس نخونم، در حین انجام دادن کارهای دیگه حتی یک درصد هم به این مسائل فکر نمی کنم؛ نه به ازدواج، نه به مسائل جنسی، نه به آشنایی و غیره.

متاسفانه تو دروان کودکی برای فرار از دعواهای شدید بین پدر و مادرم و شرایط بد خونه از لحاظ عاطفی، من رویا پردازی می کردم و به نوعی یک زندگی خیلی آرومی کاملا برعکس زندگی واقعیم تو رویاهام ساخته بودم. در دوران دبیرستان این مساله و فرار از واقعیت به سمت رویا خیلی شدید بود که سال های دانشگاه و با دور شدن از خانواده و جو مسموم خونه تونستم تا حدودی کنترلش کنم. اما الان که دوباره تو خونه و در همون جو هستم و لازمه درس بخونم و آیندم به طور کامل در گرو ارشد قبول شدنمه، باز رویا پردازی می کنم و بلا استثنا مربوط به جنس مخالفه.

چجوری می تونم تو این برهه بسیار حساس از زندگیم تا حدودی این رفتارم رو درست کنم؟ بسیار سپاس گزار میشم اگه لطف کنید و راهنمایی بفرمایید

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام. دوست عزیز این رویا پردازی ها به دلایل مختلفی بروز پیدا میکنند که جنگیدن با آن ها کاری ست عبث. چون نا خود اگاه هستند  پس به جای نادیده گرفتن آن به آنها اجازه بروز دهید. اما به چه شکل؟ لطفا دفتری تهیه فرمایید و همیشه همراه خود داشته باشید.به محض اینکه افکار به ذهنتان هجوم آورد آنها را یاد داشت فرمایید تا جایی که تخلیه شوید. هر زمان تمام شد دفتر را ببندید و به فعالیتتان که معمولا درس خواندن هم هست ادامه دهید. با این کار هم افکارتان را سرکوب نکردید هم به نوعی آنها را تخلیه هم کردید و به مرور به آنها خاتمه میدهید. وقتی ذهنتان خالی از این افکار شود با اجازه ی بروزی که شما به آنها میدهید ,تمرکزتان افزایش می یابد و قادر به انجام فعالیت های خود هستید. برای تمرکز بیشتر با توجه به شرایطی که  در حال حاضر درخانه دارید میتوانید برای درس خواندن به کتاب خانه مراجعه فرمایید. موفق باشید.

تجربه شما

بسیار عالی

لطفا بگید نیازی به مرور دفتر هست و یا اینکه وقتی رویایی ثبت شد ، دیگه نباید خوانده شود؟

@سپیده14

با سلام و احترام. اگر مایل بودید میتوانید مطالبی که نوشته اید را  بخوانید، اشکالی ندارد اما من پیشنهاد میکنم که به جای خواندن چند باره آنها شروع به نوشتن کنید. چون احساسات و هیجان های ما در هر لحظه متغیرند. بنابراین ممکن است شما راجع به یک مطلب تکراری هزاران بار بنویسید.اصلا اهمیتی ندارد. به هیجاناتتان فضا دهید.ممکن است  هر بار از دیدی تازه و با هیجان های متفاوتی راجع به آن موضوع بنویسید. این باعث شناخت بیشتر از خود و احساساتتان میشود و احساسی حبس نمیشود.موفق باشید.