خرجی دادن در دوران عقد

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 235 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام، در دوران عقد هستم همسر من از نظر مالی وضعیت خوبی دارد ولی پولی را به عنوان خرجی به من نمیدهد فقط از من میخواد اگه چیزی لازم دارم بهش بگم ولی من روم نمیشه بهش بگم، به نظرم باید خودش متوجه باشه و بهم پول بده البته ما رابطه کامل نداریم ولی در حد معمول رابطه داریم. چون خودم کارمند هستم میترسم در آینده بد عادت بشه و نخواد خرجی بده. البته در دوران آشنایی صحبت کردیم قرار بود مبلغی پول بهم بده ولی الان عقد کردیم خبری نیست. به نظرتون چیکار کنم؟

سوال دومم اینه که مرسوم دوران عقد پول بدن یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز... بله معمولا مرسوم كه در دوران عقد خرجی دختر رو پسر بده كه به اصطلاح نفقه هست ولی اگه نميده هم ميتونيد خيلی محترمانه با اون صحبت كنيد و بگين من دوست ندارم كه واسه هرچيزی از شما پول بخوام بهتره كه يک مبلغی رو ماهيانه برای من در نظر بگيرين و اين حق طبيعی شماست

تجربه شما

منم این مشکل رو دارم با اینکه شوهرم پولدار نیست خونواده خودمم روم نمیشه ازشون بگیرم دانشجو هستم خیلی در عذابم