به خواستگارم احساسی ندارم

سلام. من ۱۹ سالمه یه روز قبل ماه رمضون خواستگار اومد واسم و قبول کردم چون از نظر مالی و از نظر اخلاق کم نداره ، و من قبول کردم و روی منطق جلو اومدم چون خانواده هم راضی بودن ازش و من هیچ حسی بهش نداشتم و گفتم به مرور زمان درست میشه و تا الان که فقط تو دوره آشنایی باهمیم من هنوز اون حس و ذوقی که باید واسه دیدنش داشته باشم و ندارم چون کارشم طوریه که تا دوهفته نیستش فقط یه هفته میتونه بیاد بهم سر بزنه، قرار بود این هفته مراسم نامزدی بگیریم که کنسلش کردم گفتم بذار یکم بیشتر فکر کنم تصمیم درست بگیرم، و میگم اگه نامزد کنم و محرم بشیم فکر میکنم حسم بهتر بشه چون بهم نزدیکتر میشیم و بازم به این فکر میکنم اگه به دلم ننشست خیلی بد میشه که تو دوران نامزدی جدا بشیم الان من تو بد دوراهی قرار گرفتم ، از نظر قیافه هم من خیلی بهترم ، تنها چیزی که خواستم بمونه و میخوام اخلاق و موقیعتش هست و فکر میکنم توی جامعه ای که زندگی میکنیم این جور خواستگار کم پیش میاد و اون ۳۰ سالش هست ، یکبار پیش مشاور رفتم ولی نتیجه نگرفتم ، الان من تو دو راهیم کمک میخوام کارم فقط شده گریه کردن😔

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

سلام دوست عزیز
مرسی که ما رو واسه مشکلتون انتخاب کردید.
کمترین میزان علاقه قبل از ازدواج این هستش که فرد به زبون ساده میگه که طرف به دلم نشست و در واقع این اولین مرحله برای ورود به مراحل بعدی واسه انتخاب موفق هستش و سپس با بررسی معیارها و وجود تناسب در طرف مقابل او رو برای ازدواج مناسب ببینه قلبا به ازدواج با او تمایل پیدا کنه.بدون شک این مقدار علاقه لازم هستش چون اگر علیرغم دیدن نقاط مثبت در طرف مقابل این علاقه حداقلی در فرد ایجاد نشود، در طول زندگی هم ایجاد نخواهد شد و میتونه موجب بروز مشکلات و حتی شکست در زندگی بشه.
اگر تناسب لازم بین شما وجود داره میتونید بهم فرصت بدید و برای مدت مشخصی باهم ارتباط داشته باشید اگه توی این مدت تمایلی برای ازدواج در شما ایجاد شد و میزان حداقلی علاقه شکل گرفت یا به طور تدریجی افزایش پیدا کرد راحتتر میتونید تصمیم بگیرید که ادامه بدید یا نه، ولی اگر هیچ علاقه ای ایجاد نشد و هیچ حسی وجود نداره خودتون و طرف مقابلتون رو درگیر یک رابطه ی سرد نکنید چرا که پیش رفتن توی مراحل بعدی مشکلی رو حل نمیکنه فقط یکسری مشکلات جدید رو به مشکلتون اضافه میکنه.
شاد و پیروز باشید.