پدرم اجازه نمیده خواستگارم بیاد

سلام من 20 سالمه 4 سال با یه پسری هستم که الان واقعا دوستش دارم و میخوان بیان برای خواستگاری پدرم دوسال پیش شرط گذاشت که ایشون خونه بخرن و حالا خریدن پدرم میگه باید ایشون قبول کنه نصف خونه به نام من بزنه و 500 تا سکه برای مهریه قبول بکنه وگرنه اجازه نمیده بیان و بین خودمون مهریه فقط چند شاخه گل تعیین شده حالا هم اون خونه قسط و وام و بدهی داره ایشون نمیتونه به نامم بزنه میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام خدمت شما دوست عزیز
شما سعی کنید اول از همه اطمینان حاصل کنید که فقط بر اساس احساس نیست که تمایل به ازدواج با این آقا دارید وتوانسته اید به خوبی شناخت حاصل کنید، ویژگیهای شخصیتی، سنخیتهای اعتقادی، اقتصادی، فرهنگی، خانوادگی جنسی، ظاهری را هم سنجیده اید
چون شروع رابطه شما 16سال بیشتر نداشته اید مطمئنا اوایل فقط براساس هیجان وارد رابطه شده ايد، چقدر زیادند ازدواجهایی که شروعی احساسی دارند وهردونفر مطمئن از اینکه رابطه خوبی را ادامه خواهند داد ولی همین که جدی میشود و تفاوتها آشکار ومهارتهای ارتباطی هم ضعف دارد مشکلات شروع میشود وبه مرور زمان شدت میگیرد، پس لطفاً خودتان با آگاهی وشناخت جلو بروید، وقتی پدر شما ببیند که شما با منطق جلو میروید کوتاه ميآيند، من هم به مهریه سنگین وشرط وشروطهای اینچنینی اعتقادی ندارم، پس شما اول تمرکز کنید به مواردی که خدمتتان عرض کردم ودر صورتی که با کمک مشاور اطمینان حاصل کردید که سنخیتها تناسب دارند،از رابطه تان وتصمیمتان دفاع کنید البته با آرامش وحفظ حریمها
پیروز وموفق باشید