خواستگارم روستاییه ولی وضع مالیش عالیه

سلام .خواستگارم روستاییه روستا بدنیا اومده و زندگی میکنه(من خودم شهریم)از لحاظ مالی عالیه و میدونم در رفاه خواهم بود اما پرستیژ شغلیش از من خیلی پایین تره.واسه ازدواج میاد شهر زندگی میکنه .خانوادش خوب هستن اما مامانش حالت زنای روستایی داره و ببخشید فضوله.نظرتون درمورد این ازدواج چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل . وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

ملاک های خود را برای ازدواج مشخص کنید،با این توصیفات و نظراتی که دارید با احتیاط پیش بروید و انتخاب درستی که باب میلتان باشد را برگزینید