چه جوری از گذشته خواستگارم ازش بپرسم که بد نشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل کنکوری وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
اول اينكه بايد متوجه اين باشيد كه هدفتون از دونستن گذشته ايشون چيه و ايا دونستن تمام گذشته ايشون به رابطه شما و زندگيتون كمكي ميكنه يا نه .
قطعا در گذشته همه ادم ها مواردي هست كه مرورش براي خود فرد و يا شنيدنش براي ديگران سودي نداره پس بهتره بجاي حساسيت زياد درباره شنيدن جزييات گذشته روي موضوعاتي كه براي رابطمون ضروريه تمركز كنيم .