مخالفت خانواده با خواستگارم

با سلام خواستگاری دارم که شهر فرهنگ و قومیت متفاوتی دارند اما آدم خوبی است  و شرایط خوبی دارد و همینطور ما به هم علاقمند هستیم خانواده آقا پسر موافقند و هیچ مخالفتی ندارند اما خانواده من به شدت مخالف تا حدی که اجازه نمی دهند به منزل ما تشریف بیاورند و حرفهایشان را بزنند من به شدت ناراحت هستم و نمیدانم چه کنم لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵سال جنسیت زن شغل ورزشکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام امیدوارم سال خوبی داشته باشید
ببینید من از مدت آشنایی و نحوه آشنایی شما اطلاعاتی ندارم  اما باید بگم شما چند مساله مهم دارید که حتما بایستی به اونها توجه کنید:
دور بودن شما حتی در صورت توافق خانواده باعث می شه رابطه برای شناخت بهتر به درستی شکل نگیره ارتباط های راه دور مثل بمب ساعتی هستند به دلیل این که ما از طریق تلفن بیشتر با هم حرف می زنیم کم تر یکدیگر رو ملاقات می کنیم در نتیجه مواردی که باید بصورت حضوری بهشون توجه کنیم را نمی توانیم به خوبی مورد بررسی قرار دهیم.
نکته دوم تفاوت فرهنگی است که در زندگی مشترک کاملا باعث بروز مشکل می شود
و نکته آخر تفاوت قومیت هستش که حتما برای شما ایجاد مشکل خواهد کرد.
دقت کنید هر کدام از این موارد اگر به تنهایی وجود داشت و یا حد اقل 2 مورد از 3 مورد بود اگر موارد دیگر و تفاهم ها وجود داشت ممکن بود که احتمال شکست رابطه کم تر شود اما وجود این 3 مساله خطر بروز مشکل را برای شما افزایش می دهد. اینکه ایشان آدم خوبی هستند بسیار قابل احترام است اما این شرط کافی برای ورود به یک زندگی مشترک نیست خصوصا که خانوادهه مشا هم مخالفت دارند.
به نظر می رسد دیدار های حضوری شما بایستی بیشتر شود . کسب اطلاعات از عادات و رسوم قومیتی ایشان از طرف شما و برعکس باید اتفاق بیوفتد. ارتباط های راه دور باید کم باشد چون موجب ایجاد علاقه و عادت بدون شناخت کافی می شود.
در نهایت برای ورود به این رابطه بصورت نزدیک حتما باید تجدید نظر بیشتری داشته باشید و قبل از هر اقدام جدی تری حتما به یک مشاور جهت مشاوره پیش از ازدواج بصورت حضوری مراجعه کنید.
شاد و پیروز باشید.