رفتار وسواسی

سلام.  یه مدت اینجور بودم خوب شدم. توی نو انگشتام گاهی احساس انرژی منفی میکنم. آروم فوتش میکنم . اگه توی جمع باشم یه جور دستم میبرم دم دماغ به این بهانه این کارو میکنم. اگه نکنم میگم این بهم آسیب میزنه . یا مثلا دستم چیزیه انگشت بلند میکنم فوت میکنم از همون دور. فوت نه که صدا دارها. همین که لبم حالت فوت بگیره کافیه.

چه کار کنم دیوونه میشم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام. شما دچار حالات وسواس هستید و نیاز به دارو درمانی و رواندرمانی دارید.