ارتباط با مادرشوهر وسواسی

سلام

مادرهمسرم دچار وسواس فکری شدید هستن و حتی با خانواده‌ی خودشون هم بسیار مشکل دارن

مشکل اینجاست که بسیار رک هستن و حرف هاشون دیگرانو آزار میده

چندوقته که مدام از خواستگاری هایی که قرار بوده برای همسرم برن و خود همسرم قبول نکردن،  به من میگن و بعد  چند روز تماس میگیرن تا واکنش منو به قضیه ببینن

مشاور هم رفتیم و گفتن که وسواس فکری شدیدی هستش و مقایسه گر و فقط باید بهشون خیلی زیاد محبت کنیم هم من هم همسرم

ما قبل از مشاوره هم محبت میکردیم و بعدش هم زیادتر محبت کردیم و تا مدتی دیگه نگفتن

اما بعد دوباره شروع کردن

باید چه کار کنیم؟

و اینکه ناراحتی این موضوع روی خود من تاثیرگذار شده و فکرم را مشغول کرده

چه کار کنم؟

همسرم بسیار انسان مودب و خوبی هستش و زندگی دوتایی خوبی داریم

قبول دارن که مشکل از مادرشون هست

اما قبول نکردن که خودشون به مادر بگن و بنظرشون مشکلات بیشتر میشن

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

خودتون می‌فرماید حرف!ایشون سنی ازشون گذشته و شما عاقلانه تر باید رفتار کنید و به حرفها اهمییت ندهید،زندگی عادی خودتونو داشته باشید فقط بی‌تفاوت باشید