ناراحتی از مسخره شدن شوهر وسواسی

سلام. خانواده شوهرم چهارتا پسر دارند که دومی شوهر من هست. الان شوهر من نسبت به بقیه آرومتر و وسواسی تر هست ولی بقیه پسرها نه. بعضی موقع ها که شوهرم وسواس چیزی رو میکنه. مثلا اینکه با ماشین که میای احتیاط کن. یا اونجا نمیرم شاید اتفاقی بیفته. یا چیزهایی دیگه. برادرهای  شوهرم مسخره میکنن. یا مثلا میگن خیلی وسواسیه شوهرت تو چیکار میکنی. من اوایل زندگیم خیلی باهاش بحث میکردم که اینقدر وسواسی نباش . ولی گوش نمیکرد چون از کوچیکی اینجوری بوده مادرش هم اینجوره. ولی الان دیگه خسته شدم کاری بهش ندارم. انگار که دارم عادت میکنم. ولی از حرفهای برادرهای شوهرم ناراحت میشم به نظرتون چیکار کنم . ممنون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه ما را انتخاب كرديد

شوخی حالت مثبت در ذهن است و موقعی ايجاد ميشود كه فردی موضوعی ناهمخوان ،غير منتظره يا سرگرم كننده را بگويد يا انجام بدهد يا موقعيتی با همين توصيف برای كسی اتفاق بيفتد كه ديگران را بخنداند .بعضی افراد برای اينكه اعتراض ها و ناراحتی های خود را بيان كنند ،از راه شوخی وارد ميشوند و با جمله های كنايه آميز حرف خود را ميزنند ،اين كار تا جايی كه به بی احترامی و مسخره كردن نباشه، اشکالی ندارد .بهترين واكنش در مقابل اين افراد "ممنونم شايد حق با تو باشه "است .زمانيكه نظرات ديگران سبب آزرده ساختن شما ميشود ،بايد نگاهی عميق به درون خود داشته باشيد وببينيد دليل اصلی اين رنجش خاطرها چيست ؟ با اين كار عكس العمل شديد نشان نداده ايد ،فقط بر روی خود دقيق تر شده ايد .

دوست عزيز در برخی شرايط ممكن است نظرات آنها در ذهن شما به منزله نوعی اهانت به شمار آيد ،در صورتيكه طرف مقابل به هيچ وجه قصد انجام دادن چنين كاری را ندارد و اين امر به دليل تفكرات ذهن شما و يا به دليل داستانهای ذهنی كه برای خودتان ساخته ايد ،بوجود می آيد .به همين دليل چيزی را ميبينيد كه وجود خارجی ندارد و تنها زاييده خيال و اوهام ذهنيات است .

ممكن است برداشتی كه از نظريات آنها ميكنيد كاملا نادرست باشد و آنها واقعا از گفته های خود قصد و منظوری نداشته باشند ،بايد ببينيد كه چرا اين شوخی ها باعث رنجش شما ميشود ؟واكنش همسرتان چيست ؟

بهتر است شما خودتان را وارد اين مسائل نكنيد و توجهی به شوخی ها نكنيد و در مورد آنها پيش همسرتان حرفی نزنيد.

                    شاد و موفق باشيد 🙏🏻🌷