عدم مسئولیت پذیری برادر ۳۰ ساله ام و مسخره گرفتن هر موضوعی

وقت بخیر ... برادری دارم که همش با کوچکتر از سنش معاشرت میکنه ..‌زیر بار مسئولیت نمیره و وقتی باااش در مورد عیب هاش و راه های رفع کردنش باهاش صحبت میکنیم همه چیو به مسخره و خنده میگیره . ارتباط برقرار کردنش ضعیفه .. کند فهمه و مسائلو دیر میگیره . برای ازدواجشم ما باید بریم دنبال دختر خودش از خودش تلاش نمیکنه ..برای خودش و ظاهرش ارزش قائل نیست.  به نظرتون مشکلش چیه؟

پاسخ مشاور

روانشناسی

سلام

ایشان باید به روانشناس و روانپزشک مراجعه کنند تا شرایطشان بطور کامل بررسی شود.