سلام دکتر خوبین من ۲۰ سالمه قبلا افسردگی داشتم خوب شدم ولی الان افکار پوچ و بی معنی امانمو بریده دیگه از خودم نا امیدم میگم کاش بمیرم هیچی خوشحالم نمیکنه همش فکر میکنم میگم ۸ میلیارد آدم روی زمین زندگی میکنه اصلا من به کی معلومم کی منو میبینه که خوشحال باشم یا ناراحت  درس بخونم یا نخونم غذا بخورم یا نخورم خیلی خودمو بی ارزش میبینم حتی دیگه میل ندارم کارهای شخصیمو انجام بدم یعنی دیگه دارم روانی میشم دکتر الانم یه ماهه قرص سیتالوپرام۲۰‌ میخورم ولی تاثیر آن چنانی نداشته زیرنظر دکتر ، تو رو خدا دکتر بگین من چیکار کنم خوب بشم ؟ اصلا امیدی هست به خوب شدنم؟من که پاک ناامیدم و فقط به مرگ فکر میکنم خسته شدم دیگه مغزم سوت میکشه دکتر منتظر جوابتون هستم یا علی

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل هیچ وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.
شما الان هم علایم افسردگی مثل احساس بی ارزشی؛عدم لذت بردن،آرزوی مرگ وشایدعلایم دیگری ازافسردگی رادارید.
یک ماه زمان باتوجه به پاسخ نسبی به دارو،زمان کمی است که بگوییم مقاوم به درمان هستید.کمی زمان بدهید
به امیدخدا با تدبیر روانپزشکتان نتیجه خواهید گرفت.