سلام من چند وقته ازدواج کردم و عقاید خانواده همسرم با من فرق داره یک کتابی میخوام که بیشتر امام حسین را بشناسم میشه لطفا زودتر بهم معرفی کنید تا همه چیز در موردشون بدونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
کتاب‌های بسیاری در این باره نوشته شده. کتاب‌هایی که الان به ذهن بنده می‌رسد این‌هاست:
حماسه حسینی از شهید مطهری.
سیره پیشوایان از آقای مهدی پیشوایی. این کتاب خلاصه‌ای از زندگی دوازده امام را نوشته است. بخش سوم آن درباره امام حسین علیه السلام است. خواندن این کتاب را به همه پیشنهاد می‌کنم.
پس از پنجاه سال: پژوهشی درباره قیام امام حسین علیه السلام از دکتر سید جعفر شهیدی.
حسین‌وارث آدم نوشته دکتر شریعتی.
موفق باشید.