افکارمنفی

سلام دکتر جان من 8 ماهه زایمان کردم بارداری ناخواسته داشتم شدیدا افسرده بودم از روز اول تا اخر وقتی بچه ب دنیا اگمد علاقه بهش نداشتم داشتم بهش علاقمند میشدم ک افکار منفی هجوم اوردن ب ذهنم مثل خوره منو میخوره شوهرم درک نمیکنه تازه دعوامم میکنه الان 8 ماهه زایمان کرده 2ماه بعد زایمان اینجوری شدم همش میترسم همش میگم نکنه قراره بمیرم نکنه مریضی بدی بگیرم با استرس و اظطراب و حال خراب میرم تو رخت خواب از 7 صبح بیدارم از شدت اظطراب هرکس هر مریضی میگیره همش میگم نکنه منم بگیرم میگم نکنه ب دلم افتاده قراره اتفاقی بیوفته اگه بیوفته بچم چی کی مثل من میتونه دوسش داشته باشه اگه گریه کنه کی ارومش کنه اگه شیر بخواد چی هرکار میکنم اضطرابم بدتر میشه ی روزایی نیست ی موقع خیلی وحشتناک هست درحدی ک اصلا سمته بچم نمیرم دیتو دلم نمیره بهش هیچی خوشحالم نمیکنه از چیزی لذت نمیبرم طولانی شد ولی خیلی نیاز دارم ب کمکتون ایا نشانه افسردگیه؟ کلا ذهنم درگیر مرگه همش میگم ماکه میمیریم ی جوری میاد تو فکرم میگم نگاه کن 25 سال رفت بقیه عمرمونم زود میره انگار من الان 80 سالمه مثلا

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم نشانه های افسردگی درشما وجود داره که باید در همون دوران بارداری پیگیر میشدید و حمایت همسر وخانواده هم البته بسیار ضروریه
حتما باید به روانپزشک مراجعه کنید تا بموقع درمان صورت بگیره و از ورود به مراحل جدی تر جلوگیری بشه