با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما مشاورین محترم. پسر من 15 ماهشه و من کارمندم از چهارماهگی بچه پیش مادربزرگش بوده الان تصمیم دارم بذارمش مهد اما می ترسم براش مشکلی پیش بیاد,؛ مهدی نزدیک به محل کارمم نیست. به نظر شما بهترین سن برای رفتن بچه به مهد از چه سنی؟ و آیا راهکاری جهت کنار اومدن با این موضوع توسط بچه وجود داره؟
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز بهترین سن برای مهد 3سال هست و معمولا توصیه میشه تا قبل از این سن بچه مهد نره با توجه به شرایط شما این اتفاق باید زوتر بیفته بچه ها هر چه زودتر مهد برن سازگاری بهتری دارند بهترین حالت اینه که از ساعت کم شروع کنید ینی مادرتون هر روز یک ساعت ببرتش مهد وبعد یک ساعت بیارتش خونه به مرور مدت زمانش رو زیاد کنید ولی بیشتر از 4ساعت نباشه اگر این روال رو ÷یش ببرید در 2سالگی بدون مشکلی با مهد سازگار میشه البته میزان سازگاری بچه ها به عوامل مختلفی بستگی داره ودر همه به یک صورت نیست موفق باشید