سلام خسته نباشید.من سقط داشتم.دوقلو بودن توی چهارماهگی سقط شدن.دلیل خاصی نداشت.سونوی رنگی برام نوشتن هزینه اش رو نداشتم نرفتم میخواستم ببینم ضرر نداره نرفتم.دوم من از صبح روزی که سقط کردم اسهال بودم تا دوماهه بعدش.میخواستم ببینم ربطی به سقط داشته یا باعث سقط شده؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام اسهال باعث سقط شدن نمی شود. سونوگرافی پس از سقط به منظور مشخص شدن دفع کامل محصولات حاملگی توصیه می شود.