افکارمنفی برای عدم بارداری

سلام . شب و روز خوش.

من از انگليس هستم.مدت ٣ سال واسه بارداري اقدام كرديم كه متاسفانه متوجه شديم همسر من هيچ اسپرم زنده اي نداره و ما بايد از روش های ديگه بارداري استفاده كنيم ..اسپرم اهدايی...شوهرم شباهت زيادی به پدر و مادرشون دارن و من بخاطر اختلافاتی كه هميشه شوهرم با پدرشون داشتن،نفرت بدی از آنها داشتم تا جايی كه هميشه پيش خودم دعا ميكردم كه بچه ما شبيه اونها نشه ،البته ژن بدی هم دارن سفيدي مو ، بد بودن دندان . بزرگي بيني...الان كه فهميدم شوهرم مشكل داره و بايد از اسپرم شخص ديگه استفاده كنيم ترسيدم و نگران كه مبادا تاثير اين فكرها باعث شده و يا مبادا بچه من خيلي زشت بشه ، چون ما شخص انتقال دهنده رو نميشناسيم ..و عذاب وجدان دارم كه مبادا خدا جايی بد نشونم بده كه ميگن چوب خدا صدا نداره...به نظر شما با اين فكر اين كار درست هست يا نه ..يا فقط اين فكر من هست ،نميدونم منظورم رو درست فهميديد يا نه..

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
 بله کاملا متوجه توضیحاتی که دادید شدم.
 ببینید همه مسائل واتفاقاتی که برای ما می افتد به نوع نگاه و طرز فکر ما بستگی دارد. ممکن در یک موقعیت یکسان افراد افکار و احساسات متفاوتی داشته باشند .( مثلا خیلی از افراد مسن تر و قدیمی تر معتقد هستند که اگر صدای کلاغ بشنوند حتما خونه شون مهمان می آید و واقعا هم می آید. اما همین طرز فکر برای کسی که اصلا به این فکر اعتقادی ندارد صدای کلاغ رو می شنود و مهمانی هم نمی آید).
پس در نتیجه این خود شما هستید که تعیین می کنید با نوع نگاه شما به زندگی چه افکار .احساس  و رفتاری داشته باشید.
پیشنهاد می کنم ین افکار رو از خودتان دور کنید. چون خیلی از افراد هستند که مشکلات مانند شما دارند  قطعا همه آنها با خانواده همسر خود اختلاف نداشتند...گرچه این حس تنفر می تواند خیلی از مشکلات را به وجود بیاورد مهمترین آن حس منفی که خودتان به خودتان دارید.مسلما کسی که دردل خود کینه ای از کسی ندارد آرامش بیشتری دارد و می تواند به همه انسان ها به یک اندازه عشق دهد.
سعی کنید مسائل گذشته را درون خود حل کنید و با دیدی مثبت تر به دنیا وآینده خود نگاه کنید.
در مورد شخص انتقال دهنده می توانید کمی تحقیق کنید تا کسی رو انتخاب کنید کمی با معیارهای شما همخوانی داشته باشد. اما به طور کلی وسواس بیش از حد از نشان ندهید .فقط  به افکار خودتان نظم منطقی دهید ومثبت بی اندیشید.

موفق باشید
مرضیه سلیمانی