خودبیمارانگاری در خانم 27 ساله

با سلام و خسته نباشید خدمت شما

من ۲۷ سالمه نمیدونم چجوری باید توضیح بدم من ۳ سال پیش متاسفانه توو زمان زایمان بچم رو از دست دادم و داغون شدم و حس میکنم که از اون موقع اینجوری شدم

تقریبا دوسال پیش بود که دوستم سرطان سینه گرفت و من از اون روز سینه درد گرفتم  همش دستم به سینمه تا به امروز توو بارداری هم چندبار دکتر معاینه کرد و گفت که برای شیردهیه

اونقدر به این مریضی فکر میکنم که تمام علائم میاد سراغم

من توو هر هفته از زندگیم از یه بیماری میترسم الان چند وقته ترس از شپش افتاده به جونم و همش حس خارش سر دارم به خدا تمام اطرافیان از دست این افکار من خسته شدن

همسرم واقعا کلافه ست از دستم احساس میکنم خودم هم خیلی خستم از خودم

من یه روزهایی به پسرم نگاه میکنم و فکر اینکه یه روزی من نباشم و اون بدون من بخواد بمونه عذابم میده و اشکام میریزه

توروخدا نگید باید بری مشاور حضوری چون واقعا نمیتونم برم

خیلی خستم فکرهای بد و بیهوده من رو روانی کرده کمکم کنید لطفا

ممنون از پاسختون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم. قطعا از دست دادن فرزندت شوک بزرگی بوده و همچنین بیماری سخت دوستت. این اتفاقات در زندگی خیلی از افراد رخ میده ولی عکس العمل ها متفاوت هست. علت اینهمه تغییر و ناراحتی در زندگیت اینه که شما اساسا فرد مضطربی بودید و زمینه ابتلا به اضطراب رو در تاریخچه خانوادگی داشتید. ترس مداوم از ابتلا به بیماریها یکی از انواع اختلالات اضطرابی هست و خیلی از افراد به اون دچار هستن.برای درمانش تکنیکهای ساده درمانی وجود داره که لازم هست بصورت حضوری به شما ارائه بشه.فقط میتونم بگم جای نگرانی نیست و در صورت پیگیری تخصصی میتونید خیلی راحت تر از حالا زندگی کنید.