سلام من مشکل خود مریض پنداری دارم و همش استرس اینکه سرطان نداشته باشم داره خفم میکنه کلی سونوگرافی و سیتی ام دادم ولی واقعا استرس و تپش قلب دارم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
استرس و تپش قلبتون بخاطر اضطرابتون هست شما دچار خطای شناختی فیوژن هستید و چون به بیماری سرطان فکر می کنید می پندارید که حتما برای شما اتفاق میافتد و دچار اضطراب میشوید در صورتی که این تفکر یک خطای شناختی هست و وجود خارجی ندارد و فقط در ذهن شماست بیایید با هم فکر کنیم که الان جلوی در خانه شما تصادف می شود آیا اتفاق میافتد؟
وقتی شما آزمایش و سونوگرافی انجام دادید و شواهد و مدارک مبنی بر تأیید بیماری ندارید دیگر هیچ جای نگرانی وجود ندارد.
این افکار منفی که هیچ سندی برای تأییدشون ندارید باعث اضطراب شما می شود و از نظر فیزیولوژیک دچار تپش قلب و استرس می شوید اگر بیست دقیقه روی علائم فیزیولوژیکیتوت تمرکز کنید و تحملش کنید کم کم کاهش پیدا می کنند.