خودبیمار انگاری و سرگیجه و ضعف

سلام ببخشید من دو سال پیش دچار پانیک شدم نمیدونم چی هست دکتر قلب و تیروئیدو آزمایش خون و دادم مشکلی نبوداسترس شدید باعث شد دچار مشکل در معدم بشم آندوسکوپی و کلونوسکوپی انجام دادم مشکل خاصی نبود التهاب روده ی خفیف بود چند بار پنیک شدم با مشورت روانپزشک دیازپکساید و سرترالین و پرانول خوردم درست شدم فقط از اون موقع سر گیجه دارم ام ارای مغز و گردن هم رفتم مشکل نبود گوشم هم مشکل نداشت کم خونی هم ندارم

الان بعد فوت عموم پانیکم برگشت و سرگیجم همچنان هست ضعف هم دارم خیلی اذیت میشم هی احساس ضعف و بیماری دارم

واسه سرگیجم چیکار باید کنم؟چون حتی وقتی افسردگیم بهبود پیدا کرد باز سرگیجه باهام بود حس حرکت و در قایق بودن دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید ممکنه سرگیجه از گوشتون باشد،،دکتر روانپزشک دیگری را انتخاب کنید تا داروهای دیگری به شما بدهد