راه چاق شدن در بیماران سلیاکی

با سلام،یکساله مبتلا به سلیاک شدم،خیلی لاغر شدم،حالا که رژیم بدون گلوتن میگیرم، ناراحتی گوارشی ام بهبود پیدا کرده ولی همچنان لاغرم، میخواستم بدون برای افزایش وزن چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم درمانی

سلام و وقت بخیر
در سلیاک کمبود مواد مغذی زیر شایع است:
کلسیم
ویتامین د
آهن
ویتامین B9
ویتامین B12
لذا توصیه میشود که روزانه یا یک روز درمیان از مکمل مولتی ویتامین مینرال فاقد گلوتن زیر نظر متخصص تغدیه یا پزشک استفاده نماید. همچنین ویتامین د و فریتین را ۶ ماه یک بار چک کنید.
در کنار مصرف مکمل رژیم فاقد گلوتن با کالری مشابه افراد عادی رو دریافت کنید.